Excursie cu barca de 5-6 ore

HomeExcursie cu barca de 5-6 oreExcursie cu barca de 5-6 ore

Informații

Ai nevoie de o pauză? 

Vrei să încerci ceva nou, pentru că te-ai săturat de concediile clasice în hoteluri sau pensiuni și ești în căutarea unor locații cât mai ieșite din comun? 

Atunci noi îți propunem o vacanță de câteva zile în Delta Dunării, în care vei avea ocazia să descoperi toate secretele acesteia și poate cele mai spectaculoase peisaje posibile. Astfel, pentru a-ți îndeplini această dorință, noi punem la dispoziție trasee și excursii cu barca pe frumosul fluviu, și încercăm să acoperim cât mai multe arii de interes pentru dumneavoastră. 

Durată

5 - 6 ore

Capacitate

12 Persoane

Locație

Str. Grigore Antipa nr 3, Tulcea, Romania

Tarife

Popular

1 - 6 persoane

minim

1300 RON
/ barca
Best deal

peste 7 persoane


199 RON
/ persoană

Tarifele pentru copii sunt urmatoarele : gratuit pentru copii pana in 4 ani , 50% reducere pentru copii intre 5-9 anibilet intreg pentru copii peste 10 ani

Descriere

Excursie cu barca de 5-6 ore cu plecare din Tulcea

Natura vie, susurul apei și peștii care pot fi zăriți la orice loc din Deltă sunt doar câteva dintre cele câteva elemente pe care le oferim clienților noștri în momentul în care decid să petreacă câteva zile alături de noi. De aceea, punem accentul pe tot ceea ce înseamnă edificiu natura, de la floră și până la fauna atât de diversă, toate aceste lucruri pot fi aflate de către tine chiar și într-o excursie cu barca de 5-6 ore cu plecarea din Tulcea. 

Se spune că cei care ajung o dată în Deltă se îndrăgostesc iremediabil și se întorc după aceea în fiecare an. Ei bine, nimic mai adevărat. Atmosfera caldă, specifică, mirosul preparatelor de pește și al apei de aici sunt aspecte pe care le memorezi și care vor face ca dorința ta de a revedea Dunărea să crească de la an la an. 

De aceea, dacă ești în căutarea unei prilej prin care să uiți de grijile tale și de stresul adunat, atunci ai ajuns unde trebuie. Noi îți vom pune la dispoziție un periplu prin toate locurile cu însemnătate specială de aici și te conducem către aflarea secretelor fluviului. Te putem asigura că nimic nu se va compara cu starea de bine pe care ți-o va da libertatea de a naviga pe apă, cu razele soarelui pe chip, înconjurat de natura superbă. 

Dorim ca traseele noastre să te ajute să descoperi această zonă în toată autenticitatea ei și mai mult, sperăm ca aceasta să te cucerească pentru totdeauna. Suntem, deci soluția prin care vei putea să îți petreci câteva ore într-o libertate perfectă și mai ales în siguranță din toate punctele de vedere. Ambarcațiunile noastre Corsar 730 Wt sau noul Corsar 730 Bowrider îți vor asigura confortul și starea de bine la cele mai înalte grade de calitate. De asemenea, construcția acestora este gândită special pentru ca turiștii să poată obține poze cu adevărat memorabile. 

Este momentul să îți faci un cadou și să te bucuri de o vacanță binemeritată în zona Deltei, care mai mult ca sigur va fi un prilej de reconectare cu natura. 

Traseu

Galerie clienți

Rezervare

Rezervări

Vezi politica de confidențialitate

Excursie cu barca de 2-3 ore

Excursie cu barca de 5-6 ore

Excursie cu barca de 1 zi – Pădurea Letea

Excursie cu barca de 1 zi – vizitare Sulina

Traseu – Sf. Gheorghe

Email:

contact@excursiecubarca.ro

Telefon:

0740 227 552

Adresă:

Str. Grigore Antipa nr 3, Tulcea, Romania