Excursie cu barca de 2-3 ore

HomeExcursie cu barca de 2-3 oreExcursie cu barca de 2-3 ore

Informații

Dacă ai ajuns sau vei ajunge în Delta Dunării în următoarea perioadă și încă nu știi cu exactitate cum să îți petreci câteva zile în care vei sta aici, atunci noi suntem cei care te putem ajuta. 

Din dorința de a le arăta oamenilor adevărata frumusețe a fluviului am gândit câteva trasee turistice perfecte pentru a surprinde câte mai autentic cele mai spectaculoase fețe ale acestuia, pe care orice turist ar trebui să le cunoască cel puțin o dată în viață. Astfel, ne-am dedicat timpul construirii unor excursii care să surprindă cât mai bine și mai eficient complexitatea Dunării și edificiile naturale pe care aceasta le are de oferit. Am sfârșit prin a pune la dispoziție o întreagă experiență plină de nou, dar în același timp autentic, de diversitate, dar și de peisaje care vor părea a fi rupte din cărți poștale sau din picturi profesioniste. 

Durată

2 - 3 ore

Capacitate

12 Persoane

Locație

Str. Grigore Antipa nr 3, Tulcea, Romania

Tarife

Popular

1 - 6 persoane

minim

700 RON
/ barca
Best deal

peste 7 persoane


119 RON
/ persoană

Tarifele pentru copii sunt urmatoarele : gratuit pentru copii pana in 4 ani , 50% reducere pentru copii intre 5-9 anibilet intreg pentru copii peste 10 ani

Descriere

Excursie cu barca de 2-3 cu plecare din Tulcea

Delta este, după cum bine știm deja cu toții una dintre cele mai complexe destinații de vacanță din România, și chiar dacă ar putea părea că este imposibil de descoperit în totalitate, noi ne-am străduit să comprimăm cât mai mult din aceasta într-o excursia cu barca de 2-3 ore cu plecarea din Tulcea. Îți promitem că în cele câteva ore pe care le vei petrece cu noi, vei avea șansa să admiri peisaje superbe, o floră diversă, plină de surprize incredibile, bancuri de pești din specii cunoscute sau foarte rare, părăsi cu penaj incredibil și cu o poveste superbă și multe alte elemente pe care le vei considera esențiale. 

 

Fiecare traseu gândit de noi este realizat în așa fel încât să ofere o serie de atracții turistice, dar în același timp și o stare de liniște și pace celor care au venit în căutarea relaxării. Oferim  cele mai sigure și confortabile ambarcațiuni, transformând fiecare excursie într-un periplu plin de avantaje. Veți avea posibilitatea de a alege dintre Corsar 730 Wt sau noul Corsar 730 Bowrider, realizate special pentru astfel de activități  specifice deltei. Corsar 730 Bowrider este perfect pentru cei care își doresc să rămână cu amintiri, având și o deschidere de provă, care va facilita realizarea de fotografii și filmări cât mai aproape de natură și de ceea ce are aceasta mai spectaculos. 

Soarele strălucitor de pe cer, vremea bună și mirosul specific apei din Dunăre sunt elementele de bază ale unei excursii alături de noi și te asigurăm că după 3 ore în care vei avea ocazia să o descoperi, te vei convinge că merită să revii. 

Traseu

Galerie clienți

Rezervare

Rezervări

Vezi politica de confidențialitate

Excursie cu barca de 2-3 ore

Excursie cu barca de 5-6 ore

Excursie cu barca de 1 zi – Pădurea Letea

Excursie cu barca de 1 zi – vizitare Sulina

Traseu – Sf. Gheorghe

Email:

contact@excursiecubarca.ro

Telefon:

0740 227 552

Adresă:

Str. Grigore Antipa nr 3, Tulcea, Romania